Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 7 Apa Yang Saya Baca
Sunday, January 01, 2017 • 20:43 • 4 comments
Assalammualaikum and hi !

Hari ke-7 dalam topik "Apa yang saya baca" Actually aku ni bukan jenis ulat buku or kaki novel. Tapi aku layan juga la novel novel alaf 21 ni, tapi yang best best je la. Antara novel yang aku ingt jalannya ialah novel Bicara hati. Aku pernah baca novel ni 2-3 kali. Sebab cerita dia tak membosankan, malah sangat menarik perhatian aku untuk baca berkali kali.

Korang semua yang kaki novel ni, mesti pernah baca kan novel karya Damya Hanna ni yang pernah femestttt suatu ketika dahulu.

Selain dari novel ni, aku juga peminat novel novel mistik macam "Jangan Baca Novel ni" dan banyak kali la novel mistik. Tapi semuanya tak ada lah tebal sangat, orang kata sedang sedang je. Dan aku juga suka baca info info kesihantan tapi yang paling aku suka baca Tips Kecantikan. hihihiih. 
Okay la tu saja yang aku nak kongsikan dengan korang dalam cabaran ni. tadaaaa

Stay tune untuk update seterusnya okayh.



PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers