Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 22 Kereta Idaman
Tuesday, January 17, 2017 • 22:45 • 0 comments
Assalammualaikum and hiii !

So, memandangkan dah masuk hari hari yang terakhir, tajuk pun makin lama makin syokk untuk di kongsikan, so malam ni aku nak share untuk enrty kali ni.

Malam ni mental aku agak koyak sikit, tak sikit la, banyak juga laa, so aku tak ada idea, so aku straight to the point je okayh.

Kereta idaman aku Honda Civic. aku tak tahu kenapa ak suka kereta ni, maybe sebab design dia kot yang agak unik. kot laa. hihihi. Aku ketagih kereta ni sejak aku form 4 lagi, dh lama pun minat kereta ni, tapi tu la tak mampu nak beli, mahal kot. Lelagi yang limited edition punya tu, perkhh ! merecik hawauuuuu ! hihihi.

InsyaAllah one day nanti aku akan miliki juga civic ni. Walaupun masa tu dah banyak kereta yang still mewah mewah, but aku still nak kereta tu juga. huhihih.

Okayh la mood aku tak ada nak taip pepanjang ni. elak kang aku maki hamun dalam entry ni, Okayh lahh byee. See u next enty.


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers