Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 21 Subjek Kegemaran Saya
Monday, January 16, 2017 • 22:04 • 0 comments
Assalammualaikum and hiii !

Actually aku terlepas 1 hari untuk update, tapi korang anggap je la aku dah update untuk yang semalam punya entry okay, semalam aku penat sangat so tak sempat nak update. So hari ni aku nak buka topik " Subjek Kegemaran Saya"

Dulu masa dekat sekolah aku ada subjek yang aku suka sangat, especially subjek sains, but it not pure science tw. hihihih. Aku tak tahu la sebab apa aku suka sangat subjek ni, maybe sebb jiwa aku memang kena kot dengan cara pembelajaran subjek tu.

And bila aku masuk form 6, aku suka juga subjek sains, but sains sukan. hihih. Dia related sikit dengan sukan, lagi pun yang mengajar tu cikgu aziz, lagi aa, merepek meraban kekadang dia bagi contoh, so kiteorang boleh faham la apa yang dia cuba nak sampaikan. hihihih

Okayh la sampai sini je la aku update, assignmt dah bertimbun ni kena buat, Jumaat ni dah kena hantar, okayh aku chaw dulu. Byeee byeee.


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers