Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 20 Cikgu Paling BEST di sekolah
Saturday, January 14, 2017 • 22:37 • 0 comments
Assalammualaikum and hiii uolsss !

Okayh dah masuk hari yang ke-20, so tinggal 10 hari je lagi untuk cabaran 30 hari blogging ni tamat. Untuk kali ni tajuk dia ialah Cikgu Paling Best di Sekolah. 

Aku jumpa cikgu paling best masa aku form 4, masa tu cikgu siapa tah aku lupa la nama cikgu tu, Best bukan apa pun, cikgu tu kacak je, lepas tu dia sesuka hati je panggil nama aku ni Peah ! Peahh woii peahh ! nama aku Rafhanah jadinya ke Peahh ! Apa siak, sampai sekarang lekat nama tu tw. Sepupu sepupu aku pun panggil aku peah, haihh, takpe lahh aku suka je. hihihi. Cikgu tu cakap susah sangat nak sebut nama aku, tu yang dia panggil peah tu, haihh, cikgu cikgu. 

Masa tu cikgu tu ajar Math, tapi dia sendiri ajar, dia yang tak faham, hahahah. Bila kiteorang tanya, dia blur. hahaha. Cikgu tu engineer tapi entah macam mana bertukar jadi cikgu, sampai ajar math pun aku tak tau la dia ajar math or ajar subjek engineer, hihihi

Masa aku form 6 pulak, cikgu paling best cikgu aziz dengan enon a.k.a mak enon. hihihiih. Kalau mak enon ni aku suka dia sebab, dia suka masak untuk kiteorang, so jimat sikit duit la masa tu, hihihi. Bukan apa, dia pun jenis tegas and suka menyanyi lagu cik ainon, mentang mentang la nama dia tu ainon, dia suka nanyi lepas tu besarkan suara. hihih. kelakar je. hihihihi

Yang terakhir, cikgu aziz,cikgu allah sporting gilaa, kalau panggil nama tu panggil nama bapak je, aduhh duhh cikgu cikgu. Lepas tu suka bahan kiteorang satu kelas, lepas tu cikgu ni suka bergosip, katanya dia bukan tua macam cikgu cikgu yang lain, dia kata dia muda jiwa rock bagai gitu la, lepas tu dengan perut boroi dia tu, dia boleh siap bergelek dalam kelas sebab bahankan cikgu mail. hahah. berdekah siak dalam kelas, Tapi kalau time belajar, bapak tegas gila, takut kiteorang. hihihi. Tapi alhamduliullah semua subjek aku lepas la, walaupun tak dapat A, dapat B pun aku kira bersyukur. hihihi

Okayh la sampai sini saja lahh, jumpa esok, Byee byeee.


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers