Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 18 My Gadget
Thursday, January 12, 2017 • 23:54 • 1 comments
Assalammualaikum,

Alamakkkk ! terlambat pulak nak update. Maklumlah busy dengan karete sebab dah nak upgrading ahad ni,

Okay topic malam ni gadget saya. Aku ni pasal gadget agak kurang la sikit. hihihi. Gadget aku just phone tu pun ada 3 phone, tapi satu tu bagi mama aku. So sekarang ni aku guna 2 phone, satu Vivo and 1 lagi Iphone. Iphone tu just untuk call je, but tak semua orang aku call guna num ip tu, sebb private num. hihihi

Yang lain, dulu ada mp3, tapi dah rosak, so sayang sangat. Memandangkan aku suka dengar lagu kn, dengar je la dekat phone :( Haa gadget yang penting aku untuk sekarang ni phone and laptop je sebb dah start dengan assignmt. Melambakkk kau :(

Actually aku nak sangat beli gopro or adik beradik benda tu la, sebab aku suka amik gambar and pergi tavel kn, so boleh buat kenangan gambar gambar tu, tapi malang nya, duit tak cukup nak beli benda tu. Duit tabung pun dah korek sebab nak beli buku law. wuuu sedih bak hang :(

Okay lah dah nak habis masa untuk update ni, so see u esok okayh, goodnight


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers