Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 16 Obsession
Tuesday, January 10, 2017 • 23:10 • 2 comments
Asaalammualaikum and hiii ! 

Haa alhamdullilah dah masuk hari yang ke 16, so tajuk kali ni mesti menarik minat untuk korang menulis bagi yang join challenges ni kan. So tajuk kali ni ialah Obses ! Siapa yang tak tahu ni obses ni apa? Haa sini biar aku terangkan, obses ni bila kita minat atau suka sangat sangat dekat satu benda, sampaikan kita stick dekat something tu.

Macam aku ni, aku obses dekat KECANTIKAN dengan LAGU HINDUSTAN. Yang psal lagu hindustan tu aku tak tahu kenapa. But pasal kecantikan tu aku sure korang semua mesti nak cantik kan. So tak mustahil la korang boleh obses dekat kecantikan kan. hihiihih

Aku very very sure yang korang akan pertikaikan apa yang korang pakia, korang letak dekat muka korang, right? So sama lah macam aku juga. But i really really Obses with beuty care. Especially my face! Aku betul betul care pasal muka aku, If ada jerawat sekecil zarah pun, aku akan meroyan macam muka aku ni penuh dengan jerawat! But aku bersyukur sabgat la sebab aku dianugerahkan wajah yang mulus and lembut serta omputih kata baby face gitu. hihihiih

Sampaikan, sayang saya takut bila saya melawa sikit, hihihih. Katanya tajut di usha la, itu lah ini lahh, hmm terpaksa redha sebab tak dapat nak usha usha mamat lain. HAHAHHAHA. Sometime sayang aku tu nak dress up bagaikan ada majlis besar besaran, dia punya dress up tu, amboiii, boleh cair perempuan yang memandang tu, Ciss tak guna punya jantan! hahahahah

Kalau aku make up or dress up kan, aku mesti nak nampak yang aku ni macam queen of the world! Sebab aku nak nampak cantikk, comellll, and very important is, the perfect women in my world! Kalau boleh aku nak sayang aku tu pandang aku sorang jeee, tak boleh pandang perempuan lain. hihihihi. But i'm not a queen control okayh.

2nd, Aku obses dengan lagu hindustan, i dont know why, maybe because the song it cool, romantic and anything else lah. hihihi. And one more thing, bila layan lagu hindustan ni, i feel like heaven. Maybe sebab hero and heroin tu kacak and lawa lawa kot dalam official video tu. Dulu aku minat gila dengan Salman Khan, sebab badan dia yang sado, kacak, kalau berlakon tu, perkhh memang tip top! Tapi sayang, aku punya sayang tak la sekacak salman khan, tapi boleh la sado nya tu. ahhahaha

okayh lah kita stay tune dulu, sambung next entry esok, bye bye. Goodnight !



PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers