Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 14 Favorite Colour
Sunday, January 08, 2017 • 22:40 • 2 comments
Assalammualaikum.

Rasanya semua orang ada favorite colour kan. Favorite colour aku warna hijau. Kebanyakkan baju aku semua warna hijau, lagi lagi baju kurung. hihi. Satu tips aku nak share dekat korang ni, kalau rasa stress lepas study or bekerja dalam masa yang lama, korang boleh rilexkan mata korang dengan tengok warna hijau tw, pandang lah dalam beberapa minit gitu, InsyaAllah mata korang akan segar.



Warna kedua yang aku suka, warna biru. Lagi lagi biru soft, lembut n sejuk je mata memandang tw. Sebab aku suka biru soft ni, aku selalu juga lah pergi pantai or tengok gambar gambar air dekat pantai ni kan, air dia tu Allah cantik sangat, biru jernih macam tu, tenang je kalau tengok.


Warna seterusnya warna merah ! Tak kisah la merah gelap ke merah terang, semua aku suka. Sebab apa? Sebab warna merah ni buat abang marah ! Acewahhh! Actually warna memang ni sesuai dengan aku sebab aku garang macam singa tapi tak berapa nak berani sangat laa. Kalau nampak hantu, aku lari lintang pukang plak. hihih. Lipstick aku kebanyakan semua warna merah. hihihi.





PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers