Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 13 Petua Orang Lama
Saturday, January 07, 2017 • 22:28 • 0 comments
Assalammualaikum dan hii !

Okayh memandangkan da masuk hari yang ke-13, so tajuk jali ni ialah.......
 " Petua Orang Lama" 
Hmm petua orang lama??? aku tak tahu sangat petua orang lama ni macam mana tw. Tapi apa yang aku tahu la kan, orang dulu dulu cakap jangan sidai kain pada waktu malam tw, sebab apa ?? sebab orang ulu dulu cakap nanti Cik Ponti kangkang kan baju kurang tu. Tapi aku tak tahu la betul ke tak. hihihi, Haaa korang jangan takut plak. Yelahh zaman sekarang ni mana ada lagi kan orang nak percaya benda benda yang karut ni kan. hihihi

Haa yang ke-2 pulak kan, orang dulu dulu selalu cakap, kalau tengah masak jangan menyanyi masa dekat dapur, tajut nanti dapat kawin dengan orang tua. hahahaha. Ni sebab nya bukan apa, sebab tak molek la anak dara nak nayanyi masa masak tu. hihihih. tu je sebenarnya. hihihi 

Bak kata Sohaimi Mior Hassan dengan ana rafali kan, 
" Kalau berpacaran memang banyak pantang larang kan" 
So ni versi aku pulak, 
"Kalau nak jadi anak dara, jaga semua pantang larang, Kalau nak dapat lagi yang kacak lagi menawan" hihihiih

Okay lahh kita stay tune untuk update seterusnya okayh. Byeeee. Selamat Malam.


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers