Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 11 5 Lagu Cinta Kegemaran
Thursday, January 05, 2017 • 23:53 • 2 comments
Assalammualaikum and hi !

Alhamdulillah dah masuk hari yang ke-11 dalam cabaran ni. Korang semua mesti ada lagu cinta kegemaran korang kan. Lagi lagi yang jenis yang tangkap leleh ni kan. hihih. Aku sure korang mesti ada lagu yang korang suka dengar. Lagi lagi yang zaman zaman 90 an ni kan.Ye la siapa yang tatau lagu lagu pada zaman semua tu ialah lagu jiwang jiwang yang tangkap leleh semua tuh kan. So kalau dengar mesti ada yang berkait dengan life korang ataupun pencintaan korang kan. hihiih.

Pilihan lagu yang pertama.

Niat hati tak nak berpisah - Arrow

  • Siapa yang tak kenal kumpulan ni kan. Lagu lagu dia pun semua yang jenis tangkap leleh semua kan. Perkhh! menusuk kalbu beb klau dengar. "Niat hati tak nak berpisah" Tapi apa kan daya bila jodoh tiada kan. So kita kena redha je la kn. hihihiihih
Pilihan ke-2

Ramalanku Benar Belaka - Umbrella

Pilihan ke-3

A little love - Fiona Fung
  • Lagu ni sangat fun, rentak dia pun slow so memang best la lau ni. hiihih. korang dengar lah sendiri ye. Korang faham la sendiri lirik lagu ni. hihihih.
Pilihan ke-4 

Safe and Sound - Taylor Swift

Pilihan ke-5

Love Paradise - Kelly Chen 

Okayh sebenarnya banyak lagu lagu cinta kegemaran aku ni, tapi malas pulak nak lost down kan. hihihiih. so lagu korang macm mana plak, share la, boleh tukar tukar lagu kan. hihihiih

Okayh la stay tune untuk update seterusnya okay. Goodnight. 


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers