Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Tahniah Dira
Sunday, December 25, 2016 • 16:27 • 0 comments
24/12/2016
Tahniah Nurul Nadirah a.k.a Dira atas pertunangan awak dengan pasangan. Semoga kekal sampai ke jinjang pelamin dan anak cucu ye sayang. Tak sabar nak tunggu majlis nikah kau. InsyaAllah kalau tak ada ral melintang aku datang ye. Kalau tak dapat datang tu maaf la ye, student, asyik busy je. hihihi. Pape pun tahniah D. Tak sangka kawan yang paling senyap dalam kelas, tu la yang nak kawin dulu. Turn aku mesti lama lagi kan sebab aku paling bising dalam kelas. haha. Kau jangan la risau pape tw. InsyaAllah majlis kau akan berjalan dengan lancar. Aamiin. Jangan sampai demam mcm semalam tw. Terkejut nak tunang la tu sampai demam panas, hahha, pelik-pelik lah kau ni yunk. Aku gembira dengan kau yunk. Cemburu pun ada tw, wuuuu dah nak kawin kawan aku sorang ni. Tahnihhh lagi sekali awakkkkk. Muahhh cikedddd!




PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers