Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : INTRO
Sunday, December 25, 2016 • 22:38 • 3 comments
INTRODUCTION


First thank dekat  Cik Zue sebab invite aku join cabaran ni. And sorry amik awak punya banner tu. hheheh. Actually aku dah lama tak menaip, sejak aku sambung study dalam degree business, aku memang tak ada masa langsung nak update blog ni. Almost 6 year aku berkecimpung dalam dunia blog ni. Tapi disebabkan sibuk, aku senyap sekejap dalam dunia menulis nih. Pape pun cik zue saya sahut sabaran ni ye. Walaupun dah lama sangat tak menulis, hope boleh dapat idea lah bila dah start menulis dengan topik topik yang diberi tu.

So kepada blogger blogger yang dekat luar sana tu, join laa join cabaran ni. Topik dia pun boleh tahan menarik untuk korang share dekat dunia luar tu yang mana suka terjah terjah blog tu. So maybe esok pagi or tengah hari aku baru start menulis untuk topik yang pertama.

So stay tune untuk unpadate yang seterusnya okayh guys!


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers