Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging : Day 6 My Love
Saturday, December 31, 2016 • 23:07 • 2 comments
Assalammualaikum and hi !

Tadaaaa ! Tu la #MyLove aku untuk waktu yang sekarang ni. Actually nak bercinta ni macam belum ada hati lagi la, walaupun aku dah ada pasangan, tapi aku tak boleh bagi commitment yang tinggi untuk bercinta lah. Actually aku still focus dekat study aku. And pintu hati aku pun dah tertutup sebenarnya gara-gara lelaki sebelum ni. hihihi.

Buat masa sekarang dan selama-lamanya, diaorang la #MyLove aku. Tiada penggantinya walaupun diaorang dah tiada nanti. Aku harap aku dapat banggakan mama dan papa aku dengan degree aku dan perkejaan yang akan aku harungi nanti. InsyaALLAH.

Stay tune untuk update seterusnyaaa. Byee


PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers