Anna Rahim
HOME TUTORIAL TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cabaran 30 Hari Blogging: Day 3 Tempat Makan Best
Wednesday, December 28, 2016 • 12:39 • 0 comments
Assalammualaikum and hi !

Update untuk post ke 3 dalam cabaran blogging ni berkenaan "Tempat Makan Best". Berikut senarai tempat makan best bagi aku la ye, hihih

Pilihan Pertama : Dapur Berasap Seremban 2.


 

Dapur berasap merupakan restoran western yang terkenal dekat seremban 2, Makanan yang murah dan berbaloi kalau pergi, Pasal parking korang tak perlu risau, sebab banyk tempat parking sekitar tu. Waktu operasi aku tak berapa nak ingat la, sebab aku jarang pergi sini, kalau cuti and ada masa je baru aku pergi. Restoran ni kalau malam memang ramai, aku nasihatkan korang pergi petang la dalam pukul 6 gitu. 

My Favorite : Chicken Chop.

Pilihan Kedua : Restoran Leezo


              















Restoran Lezzo terletak dekat Batu Pahat, Johor. Memandangkan aku peminat setia Chicken Chop ni satu lagi restoran yang korang boleh kunjungi bagi peminat peminat tegar chicken chop macam aku ni. Bukan ada makanan barat je tw, malah ada masakkan panas lagi. Menu utama dekat sini ofcoz la Leezo Chicken Chop. Dekat sini korang boleh buat pilihan untuk menikmati chicken chop bersama cheese, nanas or bebola daging tw. Dekat sini pun korang boleh dapat burger.

Pilihan Ketiga : Kedai Mee Bndung Muar Abu Bakar Hanipah.


Mee Bandung tidak asing lagi bila datang ke Muar. Rasa asli mee bandung original Muar boleh didapati di Kedai Mee Bandung Abu Bakar Hanipah. Kuahnya yang pekat dan likat memang akan buatkan korang teringit ingat la dekat kedai ni lah. Selain tu, korang juga boleh dapatkan perencahnya dekat kedai tu dan boleh la masak sendiri dekat rumah kan. hihi

Stay tune untuk update seterusnyaaaaa!



PastFuture
Owner
Siti Noor Rafhanah
22 years old
Business Student
Johor [JDT]
Song




Visitors

visit counter
followers